diumenge, 29 de novembre del 2009


Divendres vaig anar al Creativa amb la Roser i l'Elena, vaig sortir molt frustrada: pràcticament no hi havia punt de creu, tan sols un stand amb gràfics del Renato Parolin. Ara patchwork el que volguis.
Al final em vaig engrescar a l'stand de L'atelier d'Isabelle i vaig comprar aquest kit, mig patchwork mig brodat i mira... m'ha divertit molt fer-lo, tant que ja l'he acabat.

dimecres, 25 de novembre del 2009


Diumenge va neixer el Nuc, el meu nebot (és més mono!) i li he fet aquest coixí. No m'acababa de decidir en el dibuix i finalment vaig trobar aquest disseny d'Acufactum i el vaig adaptar a un natalici. Al final he quedat satisfeta!

Finalment he montat la bossa de costura d'AMAP! És un sal organitzat per la Karyne que trobo que va funcionar prou bé, però no m'acabat de quedar el montatge bé, dins al final no hi he posat res, o sigui que no serveix de rés. Bé, hi he posat un tros de feltre per les agulles i li haig de posar unes anelles pels fils, però les vaig comprar aquest estiu i diría que estan a Sarroca. Quan hi vagi a veure si les trobo....

diumenge, 15 de novembre del 2009


Avui hem actuat al Clot juntament amb la colla de Barcelona, Poble sec i Moixiganguers, avui si, anavem per fer la torre de set.
Hem començat per ella, però no estava clara i quan l'anxaneta estava a punt de fer la passa l'hem tirat avall perque no ens agrada arriscar i em sembla perfecta, no m'agraden les caigudes.
I a la propera ens hi hem tornat a posar; Aquesta si l'hem feta, però quan estava baixant s'ha trencat!
Ningú no ha prés mal que és l'important, però et deixa un mal gust de boca, estavem contents perquè l'haviem carregat però... La setmana que vé suposo que ho tornarem a intentar, perquè la veritat és que ja portem molt de temps probant-la als assatjos i està bé. Però és que és un castell molt dificil........

dimarts, 10 de novembre del 2009

Aquest cap de setmana poc he pogut fer punt de creu! Ha estat de castells i castells. Diada dissabte a Terrassa amb molt de fred i diumenge a Figueres. Encara no tinc fotos, però a Figueres varem fer un pilar de dones i em va fer molta gràcia, perquè era el pilar i la pinya i jo, llogicament, soc la més alta, vaig fer de primeres mans. Curiós! però menys mal que el pilar el feia la Marta que no cau ni que la matin... i massa cosa no vaig haver de fer.... però em va agradar fer-ho!