dijous, 16 de febrer del 2012


Ja l'he acabat!!! És el model "Peasy" de Ravelry. Ara m'agafat per fer mitja i estic ben engrescada.
Haig de fer un parell de mitenes per unes amigues de la meva filla i després vull fer un xal amb una llana que vaig comprar-li a la Mar de filat a mà i fins ara no he pogut.
També és un repte, les instruccions són també en anglés i el sistema de fer és una mica enrevessat. Manys mal que la Mar em va explicar una mica quin era el sistema.
Ja us ho aniré explicant!!!

divendres, 10 de febrer del 2012

Quan faig punt de creu, els fils que sobren nels vaig posant dins d'un pot. Un per cada any, ja en fa tres que ho faig i aquí els teniu tots. Fa una mica de pena, però el buit és el del 2.012: encara no he fet ni una sola creueta.
Enlloc de punt de creu faig altres coses: sobretot estic fent mitja. M'¡estic fent un jersei per a mi que em sembla etern: No s'acaba mai! La llana en que l'estic fent la vaig comprar a La Fàbrica de Pont de Suert. 
És pura llana d'ovella negra. El problema és que és molt prima (agulles del 3 1/2) i és molt aspre i tinc els dits una mica encetats i tot. 
Ja estic fent la part de baix i queda poc però les passades són molt llargues.
Vaig comprar el patró a la pàgina de Ravelry i, clar, les intruccions són en anglés que no és massa lo meu, però finalment me n'he sortit. M'ha semblat molt curiós que comencés pel coll i es fés tot en una sola peça.

I de les latres coses que estic fent és cuinar força (cada día, llògicament que bé que ens hem d'alimentar. Vaig provar de fer  "macarons" que sembla que estan de moda i com que en una escapada a l'aeroport de Ginebra vaig poder tastar-los, em vaig engrescar a provar de fer-los.
La veritat és que son complicats. Aquestos de la foto que, la veritat és que no ho semblen massa, són la segona intentona i molt més decent que la primera. No sé perquè els vaig fer tant petitons (era la plantilla que em vaig descarregar), però el gudst és bó. El farcit és una mena de crema de café que mig em vaig inventar però que va cada prou bé.
els primers els vaig fer de xocolata i, clar tastet aquí i tastet alla, he acabat amb una migranya que ja fa sis díes que dura (és una creu que la xocolata em faci mal, amb lo bona que està!).
Ah, i el platet on estant posats sempre m'agradat molt. En tinc sis i sempre els he vist per casa, però crec que la meva mare mai els va fer servir. Sempre deiem que perquè serveixen uns plats foradats! Vet aquí que finalment s'han estrenat!